Η Ομάδα μας ξεκίνησε μια καμπάνια εύρεσης πόρων για την αγορά νέου οχήματος με σκοπό να διευρύνει τόσο τις επιχειρησιακές δυνατότητες της όσο και να εξασφαλίσει την επάρκεια νερού σε περίπτωση μεγάλων περιστατικών πυρκαγιών στον Δήμο Κηφισιάς αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Από τον Φεβρουάριου μέχρι και τον Σεπτέμβριο, η ομάδα κατάφερε και σύλλεξε ένα ποσό της τάξης των 27,000 ευρώ. Από αυτά χρήματα τα 7,000 ευρώ συλλέχτηκαν από δράσεις online crowd-funding το οποίο διαχειριζόταν η Brittany Spence. Τα υπόλοιπα λεφτά συλλέχθηκαν από φίλους της ομάδας, εθελοντές, τις οικογένειες τους, τοπικές οικογένειες του Δήμου Κηφισιάς, τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Θα θέλαμε όμως με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε συγκεκριμένα:

Την Οικογένεια Γρυπάρη

Την Ασφαλιστική Εταιρία Interamerican

Την εταιρία Accenture Greece

Την εταιρία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ

Την εταιρία VIEPA - Industrial Production Applications

Την ANEK LINES Οfficial Fan Page για την δωρεάν μεταφορά του πυροσβεστικού οχήματος από το λιμάνι της Βενετίας στο λιμάνι της Πάτρας.

Τον Σύλλογο Προστασίας Κηφισιάς για την συνεχή υποστήριξη της.

Το Kifissia Radio

To ΚΗΦΙΣΙΑ -ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ για την συνεχή και αδιάκοπή υποστήριξη της ομάδας, της καμπάνιας και του έργου μας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Εκάλης.

Και άλλες τοπικές οικογένειες οι οποίες προτίμησαν να μείνουν ανώνυμες.

Το όχημα που αγόρασε η ομάδα είναι ένα Ιveco - Magirus 440E38 μοντέλο 1995 κατασκευασμένο στην Γερμανία και αγορασμένο μεταχειρισμένο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σλοβενίας. Διαθέτει 385hp - έναν ιδιαίτερα δυνατό κινητήρα - και έχει δεξαμενή με 7000lt και πολλές σύγχρονες λειτουργίες και χώρους που θα αυξήσουν σημαντικά την δράση της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε όλους που μας βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα και επιπλέον αυτούς που μας υποστήριξαν ηθικά όπως οι συνάδελφοί εθελοντές των όμορων δήμων.